Zorgwoning

Heb je een indicatie voor wijkverpleegkundige zorg en ben je 55 jaar of ouder? Wellicht kom je dan in aanmerking voor een appartement in De Tollekamp of De Tabakshof in Elst. Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:

  • Je bent in bezit van een indicatie voor wijkverpleegkundige zorg (thuiszorg) voor verpleging, persoonlijke verzorging en/of begeleiding. Bij een tweepersoonshuishouden dient minstens één van beiden in het bezit te zijn van een geldige indicatie.
  • Je bent 55 jaar of ouder (bij een tweepersoonshuishouden minimaal één van beiden).

In De Tollekamp bevinden zich onder andere 34 seniorenappartementen. Rhenam Wonen verhuurt de appartementen aan senioren met een indicatie voor wijkverpleegkundige zorg (thuiszorg) voor verpleging, persoonlijke verzorging en/of begeleiding. De toewijzing van de 34 appartementen gaat via Zorggroep Charim. Voldoe je aan de voorwaarden en wil jij je inschrijven? Neem dan contact op met de klantenservice van Zorggroep Charim

In De Tabakshof in Elst (UT) bevinden zich 16 senioren appartementen. De woningen zijn verhuurd aan senioren met een indicatie voor wijkverpleegkundige zorg (thuiszorg) voor verpleging, persoonlijke verzorging en/of begeleiding. De toewijzing van de 16 appartementen gaat via stichting QuaRijn. Wil jij op de wachtlijst? Neem dan contact op met QuaRijn.