Nieuwbouw

Appartementen

Het project omvat de bouw van 20 appartementen met parkeerplaatsen en een binnentuin. Het complex is een ontwerp van InTex Architecten uit Arnhem. De woningen zijn bestemd voor een- en tweepersoonshuishoudens, hebben een gebruiksoppervlakte van circa 71 m2 en zijn gelijkvloers, duurzaam en geheel van het gas af. De appartementen worden gekenmerkt door gebruikskwaliteit, toegankelijkheid, flexibiliteit en aanpasbaarheid. Het complex bestaat uit twee vleugels met daartussen een entree met trappenhuis en lift. De appartementen bevinden zich in een rustige omgeving, op steenworp afstand van het centrum en het station van Rhenen. In maart 2023 worden de sociale huurwoningen op de website van Huiswaarts geplaatst. De oplevering van de nieuwbouwappartementen staat gepland voor juni 2023.

 

Doelgroep
Een- en tweepersoonshuishoudens komen in aanmerking voor deze woningen. Wij zijn in 2022 gestart met de bouw van deze appartementen. Op 31 januari 2023 werd het hoogste punt bereikt. 

 

Ontwikkeling 

Na een stedenbouwkundig onderzoek en nauw overleg met de gemeente Rhenen is in 2019 gestart met de ontwikkeling van de appartementen. Daartoe hebben wij InTex Architecten ingeschakeld die voor ons een schetsontwerp hebben gemaakt. Met dit ontwerp heeft het bestuur van Rhenam alsmede het college van B&W ingestemd. Vervolgens is dit plan uitgewerkt tot een definitief ontwerp en is in december 2020 de omgevingsvergunning aangevraagd bij de gemeente.

Details

Aantal woningen 20
Status 21-03-2023 op Huiswaarts
Start project 02-05-2022
project-image_2867
project-image_2911