Langs bij bewoners tijdens Burendag

Op 23 september vierden we Burendag en onze wijkconsulent Lennart ging op pad om samen met de bewoners van deze bijzondere dag te genieten. Hij bracht een bezoek aan de Dokter Wallerstraat in Rhenen en het nieuwbouwcomplex Vogelenzang aan de Zanglijster. Het was een geweldige dag, en dat dankzij de proactieve bewoners!

Opening van het buurthuis in de Dokter Wallerstraat
De ochtend begon met de feestelijke opening van het buurthuis in de Dokter Wallerstraat. Het buurthuis staat open voor bewoners die op zoek zijn naar ontmoeting en verbinding. Bewoners werden hartelijk verwelkomd met pizza, drankjes én een bijzondere smoothiefiets. Door te trappen activeerden ze een blender en konden ze hun eigen smoothie maken.

Een speciale dank gaat uit naar Welzijn Rivierstroom, Mozaïek Welzijn, Sportservice De Vallei en de gemeente Rhenen voor hun waardevolle bijdragen aan het buurthuis. Samen met de bewoners zorgen we ervoor dat het een bloeiende ontmoetingsplek blijft.

Bingo bij nieuwbouwcomplex Vogelenzang
In de middag bracht onze wijkconsulent een bezoek aan de Vogelenzang, waar bewoners bijeenkwamen voor bingo, Hollandse liedjes, koffie en bitterballen. Het was de perfecte gelegenheid voor nieuwe buren om elkaar beter te leren kennen. De bingo was een groot succes en Lennart was onder de indruk van de betrokkenheid van de bewoners. "Zelfs een regenbui kon de sfeer niet bederven, want de bewoners brachten hun eigen zonneschijn mee!", aldus onze wijkconsulent.

Al met al was het een geslaagde Burendag, waarbij het budget van het Oranje Fonds zeker goed is besteed. We zijn dankbaar voor deze mooie initiatieven en kijken uit naar nog meer bijzondere momenten samen!