Nieuws

Alles over de jaarlijkse huuraanpassing

Rhenam Wonen maakt zich sterk voor betaalbaar, kwalitatief goed en duurzaam wonen in de gemeenten Rhenen en Utrechtse Heuvelrug. Jaarlijks passen wij de huren van onze zittende huurders per 1 juli aan. Voor 1 mei hoor je met welk bedrag je huur wordt aangepast. 

Pexels Cottonbro Studio 3943746

Tegemoetkoming voor huurders met blokverwarming

Bericht van 6 maart Eind 2022 hebben Nederlandse huishoudens met een eigen verwarmingsinstallatie een tegemoetkoming ontvangen van de overheid. Zij ontvingen twee keer € 190,- vanwege de hoogopgelopen energieprijzen. Huurders die in een complex met b...
Radiator

Zicht op 70 flexwoningen

Op 22 november tekenden we, samen met de gemeente Rhenen, een overeenkomst voor het beheer van 20 flexwoningen in de gemeente Rhenen. De gemeente wil investeren in 20 flexwoningen, die door Rhenam Wonen worden beheerd. De 20 woningen blijven tien jaar staan en gaan dan naar een andere locatie. De volgende 50 flexwoningen willen wij zelf realiseren, met het vooruitzicht dat deze woningen langer blijven staan. De flexwoningen voorzien in een grote behoefte aan betaalbare en flexibele huisvesting.

Flexwoningen Banner

Denk mee over leefbaarheid in Elst

Wil jij iets veranderd zien in het dorp Elst op het gebied van wonen, werken, ontmoeten, winkelen en andere onderwerpen die met leefbaarheid te maken hebben? Dan is dit je kans! In samenwerking met de gemeente Rhenen wordt er een leefbaarheidsplan opgesteld voor de komende jaren, en jouw mening is hierbij van belang! 

Rhenen

Langs bij bewoners tijdens Burendag

Onlangs vierden we Burendag en onze wijkconsulent Lennart ging op pad om samen met de bewoners van deze bijzondere dag te genieten. Hij bracht een bezoek aan de Dokter Wallerstraat in Rhenen en het nieuwbouwcomplex Vogelenzang aan de Zanglijster. Het was een geweldige dag, en dat dankzij de proactieve bewoners!

Burendag VZ 1