Heeft u een indicatie voor wijkverpleegkundige zorg en bent u 55 jaar of ouder? Wellicht komt u dan in aanmerking voor een appartement in De Tollekamp of in de Tabakshof in Elst. Om hiervoor in aanmerking te komen gelden de volgende voorwaarden:

  • U bent in het bezit van een indicatie voor wijkverpleegkundige zorg (thuiszorg) voor verpleging, persoonlijke verzorging en/ of begeleiding. Bij een tweepersoonshuishouden dient één van beiden in het bezit zijn van een geldige indicatie.
  • U bent 55 jaar of ouder (bij een tweepersoonshuishouden minimaal één van beiden).

 

Passend toewijzen
Vanaf 1 januari 2016 moeten wij onze woningen passend toewijzen. Dit houdt in dat er bij de woningadvertenties op www.huiswaarts.nu extra inkomenseisen worden vermeld. Deze inkomenseisen kunnen ook van invloed zijn op de volgorde.

Voor de woningen van  Rhenam Wonen betekent dit het volgende:

  • Om in aanmerking te komen voor een woning moeten eenpersoonshuishoudens een belastbaar jaarinkomen hebben van minder dan € 40.765. Voor meerpersoonshuishoudens geldt een grens van € 45.014 (gezamenlijk belastbaar jaarinkomen).
  • Woningzoekenden met een inkomen onder de huurtoeslaggrenzen mogen niet reageren op woningen met een huur boven de aftoppingsgrenzen van de Wet op de Huurtoeslag.

 

De Tollekamp in Rhenen: 34 senioren appartementen
In De Tollekamp bevinden zich onder andere 34 seniorenappartementen.Rhenam Wonen verhuurt de appartementen aan senioren met een indicatie voor wijkverpleegkundige zorg (thuiszorg) voor verpleging, persoonlijke verzorging en/ of begeleiding. De toewijzing van de 34 appartementen gaat via Zorggroep Charim. Voldoet u aan de voorwaarden en wilt u zich inschrijven? Neem dan contact op met de klantenservice van Zorggroep Charim

 

De Tabakshof in Elst: 16 senioren appartementen
In De Tabakshof in Elst (U) bevinden zich 16 senioren appartementen. 
De woningen zijn verhuurd aan senioren met een indicatie voor wijkverpleegkundige zorg (thuiszorg) voor verpleging, persoonlijke verzorging en/ of begeleiding.
De toewijzing van de 16 appartementen gaat via stichting QuaRijn. 
Wilt u op de wachtlijst? Neem dan contact op met QuaRijn.