U mag zelf in uw woning klussen. Dit noemen we een zelf aangebrachte voorziening (ZAV). Logisch dat u uw huis wilt inrichten naar eigen smaak, zodat u zich er prettig voelt. Daarom biedt Rhenam Wonen u de mogelijkheid om zelf uw huurwoning aan te passen aan uw wensen. Wij stellen echter wel een aantal voorwaarden.

Voorwaarden

  • In de flyer zelf klussen leest u welke klussen u zelf mag uitvoeren en welke voorwaarden daarvoor gelden. 
  • Neem vooraf altijd contact op met onze opzichter. U kunt dan (gratis) advies krijgen hoe u bepaalde klussen het best aan kunt pakken. Daarnaast weet u voor aanvang van de werkzaamheden waar u aan toe bent als u gaat verhuizen. Dit voorkomt eventuele vervelende verrassingen.


Asbest

Gaat u klussen in een woning die gebouwd is voor 1994? Vraag altijd eerst advies aan Rhenam Wonen. Asbest is een bouwmateriaal met een vezelige structuur dat tussen 1945 en 1993 in veel woningen is gebruikt. Wanneer u in een woning van voor 1994 gaat verbouwen of klussen, let dan goed op met wat voor materialen u te maken heeft. Meer informatie vindt u in de flyer over asbest.

Schotelantenne

Wilt u een schotelantenne aan uw woning bevestigen, dan heeft u toestemming nodig van Rhenam Wonen. Hoe dit in z'n werk gaat en aan welke regels u moet voldoen leest u in de flyer over schotelantennes.

Meer informatie
Voor de meest voorkomende klussen hebben we kluswijzers beschikbaar. De kluswijzers kunt u downloaden.