Onderhoudsabonnement 
Huur je een woning van Rhenam Wonen? Dan kun je voor klein onderhoud aan jouw woning een onderhoudsabonnement afsluiten. Het gaat om werkzaamheden die normaal gesproken uitgevoerd moeten worden door de huurder zelf. Deze worden dan door Rhenam Wonen uitgevoerd.

Kosten
Het onderhoudsabonnement kost € 4,60 per maand (prijspeil 1 juli 2015). Voor de huurder die al een woning bij Rhenam Wonen huurt bedraagt het entreegeld € 22,69. Dit is een eenmalig bedrag. Daarna bedragen de kosten € 4,60 per maand (prijspeil 1 juli 2015). Je kunt het abonnement op elk gewenst tijdstip opzeggen met inachtneming van een opzegtermijn van één maand.

Ingangsdatum
Met ingang van de eerste dag van de maand gaat het onderhoudsabonnement voor je in.

 

Glasverzekering 
Bijna alle huurders van Rhenam Wonen hebben een glasverzekering afgesloten. Per maand wordt dit gelijktijdig met de huur, bij jou in rekening gebracht. Mocht je een kapotte ruit hebben dan kun je direct Meijers Assurantiën bellen op het telefoonnummer 0800-020 50 10. 

Valt jouw woning onder een VvE, neem dan contact met ons op via (0317) - 68 32 00.

 

Ramen wassen 
Ramen wassen is een verantwoordelijkheid van de bewoner, maar Rhenam Wonen biedt de huurders van de hoogbouw de kans om het ramenwassen onder te brengen in de servicekosten. De kosten zijn € 4,00 (bij nieuwbouw gelden andere bedragen). Voor dit bedrag per maand worden vier keer per jaar de ramen gewassen. Bij nieuwe huurders van onze hoogbouw woningen zit het ramenwassen standaard in de servicekosten. Voor meer informatie over het ramenwassen kun je ons bellen op (0317) 68 32 00. 

Schoonmaken dakgoten 
De dakgoten worden standaard door Rhenam Wonen schoongemaakt. De kosten hiervoor zijn maximaal € 0,97 per maand (prijspeil juli 2015).