Als je een woning van Rhenam Wonen huurt, dan ben je daarvoor huur verschuldigd. Bij vooruitbetaling dient de huur vóór of op de eerste van de maand betaald te zijn.

Automatische incasso
De huurbetaling vindt plaats via automatische incasso. De maandelijkse huur wordt op de eerste van de maand afgeschreven. Pinnen in ons kantoor behoort ook tot de betalingsmogelijkheden. De huur contant betalen is bij ons vanwege veiligheidsredenen niet mogelijk.

Jouw privacy wordt gewaarborgd
Je kunt erop vertrouwen dat wij discreet met jouw gegevens omgaan. Al je vragen en gegevens worden bij ons vertrouwelijk en zorgvuldig behandeld. Rhenam Wonen respecteert en waarborgt jouw privacy. 

 

Je kunt betalen via: 

  • AcceptEasy
    AcceptEasy is een e-mail met daarin een iDEAL-link. AcceptEasy heeft als voordeel dat het betaalverzoek al rond de 22e dag van de voorgaande maand automatisch wordt verzonden. Bij ontvangst van je salaris kun je meteen de huur overmaken naar Rhenam. Hier kun je een digitaal betaalverzoek aanvragen: aanvraagformulier digitaal betaalverzoek
  • SEPA-machtiging doorlopende incasso 
    Wil je geen omkijken hebben naar de huurbetaling? Kies er dan voor om de maandelijkse huur automatisch van je rekening af te laten schrijven. Zodra er een wijziging plaatsvindt in de te betalen huurprijs, passen wij dat automatisch aan. Wanneer je het achteraf niet eens bent met de aanpassing, dan ben je vrij om de automatische betaling terug te draaien (storneren). Wil jij je huur automatisch af laten schrijven van jouw rekening? Vraag dan hier jouw SEPA-machtiging aan. Deze kun je ook gebruiken als je rekeningnummer is gewijzigd.

 

Betaal tijdig
Huurders die niet op tijd betalen krijgen een aanmaning. Indien er niet tijdig op de aanmaning(en) wordt gereageerd zal de vordering in handen gegeven worden van een advocatenkantoor. 

Betalingsregelingen
Als je de huur door onvoorziene omstandigheden niet kunt betalen, dan is het verstandig om in een zo vroeg mogelijk stadium contact met ons op te nemen. Zolang de vordering nog niet in handen is gegeven van de advocaat kun je met Rhenam Wonen een betalingsregeling afspreken. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Het aantal maandelijkse termijnen bedraagt ten hoogste 6. Aan de maandelijkse termijnen is een minimum verbonden van € 45,-.