Op deze pagina vind je een overzicht van veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij, neem dan gerust contact met ons op.


Huurbetaling

Wanneer moet ik mijn huur hebben betaald?
Bij vooruitbetaling dient de huur vóór of op de eerste van de maand betaald te zijn. Klik hier om naar de pagina Huurbetaling te gaan en de betalingsmogelijkheden te bekijken. 

Kan ik automatisch mijn huur af laten schrijven?

Ja, de huurbetaling vindt standaard plaats via automatische incasso. De maandelijkse huur wordt dan automatisch op de eerste van de maand afgeschreven. Is dit bij jou (nog) niet het geval en zou je dit wel graag willen? Klik dan hier om een SEPA-machtiging aan te vragen. 

Kan ik een betalingsregeling treffen met Rhenam?

Ja, dit is mogelijk. Als je de huur door onvoorziene omstandigheden niet kunt betalen, dan is het verstandig om in een zo vroeg mogelijk stadium contact met ons op te nemen. Zolang de vordering nog niet in handen is gegeven van de advocaat kun je met Rhenam Wonen een betalingsregeling afspreken. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. 

Je kunt ervoor kiezen om:

  • Direct een verzoek te sturen naar huurincasso@rhenam.nl. In jouw e-mail naar Rhenam maak je gebruik van het volgende format: 

Ik wil een betalingsregeling aanvragen voor [soort betalingsachterstand met bedrag (€) en datum]. Mijn voorstel is om dit te betalen in [aantal termijnen] van [termijnbedrag in €]. 

Vermeld in dit voorstel altijd je telefoonnummer. Wij nemen nog contact met je op.

  • Telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice via (0317) 68 32 00).