Een cadeaubon voor uw e-mailadres?

09 januari 2017

Dienstverlening vindt steeds vaker online plaats. Omdat het sneller, makkelijker en goedkoper is. Bovendien is het beter voor het milieu omdat we er veel papier mee besparen. Ook Rhenam Wonen kiest voor digitale dienstverlening. We werken aan een klantenportal waarmee we u op maat kunnen bedienen. U krijgt er een eigen account waarmee u online al uw woongegevens kunt raadplegen en onderhouden.

Cadeaubon
Om u toegang te geven tot het klantenportal hebben wij uw e-mailadres nodig. U kunt het doorgeven via het formulier  door te klikken op deze link: http://www.rhenam.nl/e-mailadres.

Om u aan te moedigen uw e-mailadres aan ons beschikbaar te stellen, delen wij een cadeaubon van 25 euro uit aan iedere 25e aanmelder. Dus grijp uw kans en geef vandaag uw e-mailadres nog door. Uw e-mailadres is bij ons in vertrouwde handen: wij stellen het nooit ter beschikking aan derden.

Geen e-mailadres?
Heeft u nog geen e-mailadres, gebruik dan deze gelegenheid om er één aan te maken. Er zijn tal van diensten waar dat gratis kan, bijvoorbeeld Gmail en Hotmail. Als u echt geen eigen e-mailadres wilt, dan kunnen wij u misschien op de hoogte houden via het e-mailadres van bijvoorbeeld uw zoon of dochter. Zodra ons klantenportal online beschikbaar is, krijgt u van ons bericht en de inloggegevens waarmee u toegang heeft tot het portal.